Тужанівська ЗОШ І-ІІст.                                                                                Учитель - бджілка, знання учнів - мед.

сайт вчителя біології

 Мельник І.М.                 

Меню сайту
Категорії розділу
вчені біологи [12]
От де, люде, наша слава, Слава України! [6]
вчені-біологи України
стрибок до пізнання [50]
на хвилі здоров'я [10]
цікаве у світі
Block content
Block title
Block content
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 2 » Експеримент: анаконда живцем з’їдає людину
20:22
Експеримент: анаконда живцем з’їдає людину

 Вчений Пол Розолі нещодавно заявив про свою рішучість стати здобиччю для гігантської анаконди. В ефірі передачі “З’їдений живцем” телеканалу Discovery 27-річного натураліста, одягненого в спеціальний костюм, повинна була проковтнути 6-метрова анаконда. Анаконди такого розміру можуть легко з’їсти великих ссавців, таких як ягуари, олені і свині.

Фахівці розробили спеціальний костюм, який би захистив людину від зубів змії, а також тиску і шлункової кислоти. Крім того, він був оснащений камерою і мікрофоном, щоб спілкуватися з командою, а вчений проковтнув капсулу, яка стежила за його життєвими показниками.

Єдине, чого не змогли передбачити експерти, так це те, що анаконда буде зовсім не зацікавлена з’їсти людину, одягнену в такий костюм. Більше того, коли Розолі вперше спробував підійти до анаконди, та злякалася і спробувала втекти від нього.

Тільки, коли натураліст вирішив спровокувати тварину, змія напала на свою жертву.

Анаконда почала ковтати його голову і по мірі здавлювання Розолі почав відчувати, що його рука ламається. Натураліст не був готовий до такого повороту і одразу ж покликав на допомогу.

Багато глядачів були розчаровані давно очікуваними зйомками, а захисники навколишнього середовища висловили своє обурення, вважаючи експеримент жорстоким. Однак, як пояснив сам натураліст, мета трюку полягала в тому, щоб зібрати кошти для спасіння місць проживання анаконд в Південній Америці, і тварина не постраждала.

Категорія: стрибок до пізнання | Переглядів: 504 | Додав: melnyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar


Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Блок название
содержание блока
Блок название
содержание блока
корисні посилання




 Червона книга України


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz