Тужанівська ЗОШ І-ІІст.                                                                                Учитель - бджілка, знання учнів - мед.

сайт вчителя біології

 Мельник І.М.                 

Меню сайту
Категорії розділу
вчені біологи [12]
От де, люде, наша слава, Слава України! [6]
вчені-біологи України
стрибок до пізнання [50]
на хвилі здоров'я [10]
цікаве у світі
Block content
Block title
Block content
Block title
Block content
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 9 » Шоколад для боротьби зі зморшками
12:59
Шоколад для боротьби зі зморшками

Група вчених з Кембріджського університету створила компанію по виробництву шоколаду з незвичайними властивостями. Інноваційна солодкість допомагає в боротьбі зі зморшками, стримуючи їх утворення. Крім того, новий шоколад сприяє захисту шкіри від обвисання. Простіше кажучи, продукт може захистити людину від двох «косметичних» ефектів процесу старіння.

Насправді шоколад вийшов рідкісною гидотою. Шоколад в новинці є, однак до його складу входять деякі корисні речовини, не дуже приємні на смак.

Згідно із заявою інженерів компанії-виробника Lycotec, сім грамів їх шоколаду містить стільки ж антиоксиданту астаксантіну, скільки філе лосося або риб’ячий жир. А поліфенолів какао в 7-грамовій плитці стільки ж, скільки в 100 грамах темного шоколаду.

Варто підкреслити, що два досить рідкісних антиоксиданти були обрані Lycotec неспроста. Ці речовини вчені обрали після кількох років клінічних досліджень, учасниками яких стали три сотні добровольців у віці від 50 до 60 років. В природі ці антиоксиданти містяться також в організмі золотих рибок і захищають їх блискучу луску від втрати кольору. Вчені з Кембріджського університету переконані в тому, що їм вдалося поліпшити фізіологію шкіри людини.

Шоколад отримав назву Esthechoc. Про те, коли надійде він у широкий продаж поки нічого не відомо. Не відома і ціна продукту. Творці корисних солодощів заявили, що анонсовані всі подробиці будуть тільки в березні 2015 року на конференції Global Food Innovation Summit, що пройде в Лондоні.

 

Категорія: стрибок до пізнання | Переглядів: 496 | Додав: melnyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar


Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Блок название
содержание блока
Блок название
содержание блока
корисні посилання




 Червона книга України


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz